ELIOT – програмата на Legrand за свързани устройства за умния дом

Свързаните устройства постепенно навлизат във всички области на живота ни, трансформирайки нашите навици. През следващите двадесет години, свързаните устройства ще се превърнат в ежедневие. Продуктите, които не са в състояние да комуникират, да предават информация, или да бъдат задействани дистанционно вероятно ще се превърнат в рядкост. И тъй като тези устройства ще продължават да се развиват, увеличавайки потоците от данни, то сградите също трябва да се адаптират.

Програмата ELIOT (Electrical Internet of Things) обхваща всички иновации и продукти на Legrand, свързани с Интернет на нещата. Тя e ключов елемент от стратегията на компанията за развитие на свързани устройства, предназначени за "умни домове", предоставящи нови ползи за потребителите. Прагматичният подход на концерна, опитът в строителния сектор, близката връзка с клиентите и капацитетът в иновациите са гаранция за стабилността и устойчивостта на това стратегическо портфолио на Legrand.

Продуктите със знака ELIOT се отличават с изключително стилен дизайн иновативност, интуитивност и богати възможности за персонализация.


ELIOT – програмата на Legrand за свързани устройства за умния дом

Новият видео домофон CLASSE 300X13E превръща всяко жилище в свързан дом, който лесно може да се контролира отвътре и от разстояние с помощта на смартфон. CLASSE 300X13E се отличава с голям 7-инчов дисплей, изключително стилен дизайн, в тъмен и светъл цвят, и високотехнологични функции. Интегрираната Wi-Fi връзка позволява свързването със смартфон и управление само с едно докосване, благодарение на специалното приложение. Устройството дава абсолютна свобода на потребителите да изпращат команди от всяка точка вътре и извън дома като приемане и провеждане на разговори, отваряне на входната врата или вратата на гаража, обаждане до вкъщи, видеонаблюдение, дори включване на пръскачките или осветлението в градината. Благодарение на интегрираната Wi-Fi свързаност CLASSE 300X13E монтира лесно, и е перфектното решение за всеки един модерен дом или офис.


ELIOT – програмата на Legrand за свързани устройства за умния дом

Smarther е елегантен, свързан термостат с интегрирана Wi-Fi връзка, с фин минималистичен дизайн, подходящ за всяко пространство и интериорен стил. Благодарение на сензорния си дисплей, устройството е изключително лесно за употреба и позволява управление на отоплението, охлаждането или промяна на температурата само с едно докосване. Чрез приложение през смартфона потребителите могат лесно и ефективно да управляват температурата по всяко време и отвсякъде, дори и далеч от дома, и така да пестят енергия.

Свързаната видео шпионка е умен и стилен продукт, чийто монтаж не изисква окабеляване и инсталирането му е изключително лесно. Необходими са единствено директна връзка с Wi-Fi мрежа и инсталирано приложение на мобилно устройство. На него потребителите получават като съобщение снимка при позвъняване на вратата и могат да видят посетителите си – независимо дали са си вкъщи или са извън дома. Видео шпионката работи с батерии (осигуряващи минимум 1500 позвънявания), устойчива е на атмосферни влияния и може лесно да се монтира на открито или закрито. Тя разполага с широкоъгълна инфрачервена камера с LED подсветка - за снимки, дори и на тъмно."Целта на програмата ELIOT е обединение в обща програма на свързаните ни устройства. ELIOT продуктите са подходящи както за реновация на съществуващи сгради, така и за новостроящите се. Трансформацията на стандартните електрически инфраструктури към "умни" свързани устройства напрактика увеличава комфорта на потребителя в дългосрочен план. Тя прави иновациите на компанията ни широко достъпни, не само защото това е част от ценностите и целите на Legrand за разширяване на портфолиото от свързани устройства, но и защото продуктите ни се характеризират с лекота на използване и инсталация, и са много интуитивни.", споделя Людмил Даскалов – директор на Легранд България.

Растежът на пазара на свързани устройства открива нова ера за строителния сектор. Като важен фактор в дигиталната трансформация на индустрията, Legrand инвестира сериозни средства и ресурси в разработката и производството на свързани решения и продукти, както за бизнес клиентите, така и за крайните потребители. В световен мащаб Legrand има вече над 20 милиона инсталирани свързани устройства и тази цифра непрекъснато нараства.
още по темата

Legrand представи решения за умен дом Valena с Netatmo

Legrand представя своята серия продукти за свързан дом Valena Life/Allure и високия клас продукти на Netatmo
18.10.2019 / 10:01

Управление на дома с едно докосване

Системата MyHOME_Up на Bticino вече включва 7-инчов сензорен дисплей за управление на жилищната автоматизация
06.12.2018 / 05:04

Видео домофонът CLASSE 300X13E – елегантният избор

Гъвкава технология в BTicino в комбинация с предимствата на свързан домофон за повече функции
14.11.2018 / 04:29
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.