15 от най-интересните мобилни игри, които са в soft launch

След доста дълга пауза се връщаме към горещите мобилни игри, които са софт лаунчнати в определени държави
След доста дълга пауза се връщаме към горещите мобилни игри, които са софт лаунчнати в определени държави, но не са готови за световен релийз. С наближаването на новогодишните празници, много компании пуснаха нови заглавия и решихме, че е чудесно време да възобновим рубриката.
Напомняме, че за да свалите долупосочените игри, ще ви трябват акаунти към съответните държави.

Minecraft Earth

Разработчик: Mojang
Държави: Англия, САЩ, Нова Зеландия, Япония, Южна Корея, Франция, Германия
Платформи: iOS и Android

Minecraft Earth е безплатна игра с добавена реалност, която позволява да строите сами или с приятели различни здания в реалния свят. Освен това, мобовете в Minecraft ще се противопоставят на потребителите и ще изпитват уменията им за оцеляване.


Tetris Royale

Разработчик: N3twork
Държави: Нова Зеландия
Платформи: iOS и Android

В Tetris Royale 100 играча се състезават един срещу друг в класическа безкрайна игра на Tetris. И както сами можете да се досетите – последният оцелял печели. Освен, че играта носи духът на Battle Royale жанра, можем да кажем, че е силно инспирирана от Tetris 99 на Nintendo Switch.
В Tetris Royale има и други режими на игра, като Daily Score Tournaments, който на ежедневна база определя Tetris Grand Master. Както и Solo Marathon за практикуване.


LEGO Legacy: Heroes Unboxed

Разработчик: Gameloft
Държави: Канада, Румъния, Украйна, Норвегия, Малайзия, Нова Зеландия, Холандия, Чехия, Сингапур, Швеция, Филипините
Платформи: iOS и Android

Ето, че и LEGO се присъединява към походовите RPG със събиране на карти и строене на бази. Ако сте играли Looney Tunes: World of Mayhem, Disney Heroes: Battle Mode, Star Wars: Galaxy of Heroes или MARVEL Strike Force, то ще се чувствате сред познати води. Разбира се, в LEGO Legacy: Heroes Unboxed ще можете да съберете отбор от най-култовите LEGO персонажи, като Hot Dog Man, Captain Redbeard, Lloyd от Ninjago, Willa the Witch, Red Spaceman и много други. В играта има и няколко уникални за жанра, но в стила на LEGO неща, така че си струва да тествате.


G.I. Joe: War on Cobra

Разработчик: D3Publisher (Bandai Namco)
Държави: Австралия, Тайланд, Филипините
Платформи: iOS и Android

G.I. Joe: War on Cobra има силни прилики с Clash of Clans и Boom Beach, което означава, че ако ви е писнало от тези двете и ви се играе нещо подобно в света на G.I. Joe, то играта е точно за вас. Играта е в софт лаунч от почти половин година и предполагаме, че D3Publisher ще я пуснат преди настъпването на новата година.


SpongeBob: Krusty Cook-Off

Разработчик: Tilting Point
Държави: Филипините, Австралия
Платформи: iOS и Android

SpongeBob SquarePants и приятелите му се отправят на кулинарно приключение сред ресторантите и кухните на Bikini Bottom в SpongeBob: Krusty Cook-Off. Специално за играта е написана история, в която Mr. Krabs разширява ресторантьорския си бизнес, започвайки с малка будка за закуски пред къщата на SpongeBob. Налични са стотици нива и всевъзможни готварски мини-игри, така че ще имате доста работа, за да изградите ресторантьорската си империя.

Small Town Murders

Разработчик: Rovio
Държави: Полша, Финландия, Швеция, САЩ
Платформи: iOS и Android

От доста време не бяхме виждали нещо ново от Rovio извън безбройните Angry Birds игри, но ето, че Small Town Murders е необходимата глътка свежест. Това е мач-3 игра с криминален сюжет, разрешаване на загадки, разпитване на заподозряни и разплитане на мистерии... Но в основата си е мач-3 и за да прогресирате ще трябва да минете много нива, така че заредете се с търпение.


Castlevania: Grimoire of Souls

Разработчик: Konami
Държави: Канада
Платформи: iOS и Android

Много години след поражението на граф Дракула, Castlevania: Grimoire of Souls ни показва как Genya Arikado получава мистериозно писмо, преди да се впусне сред мрака, за да разгадае тайните. Редица от емблематичните герои от класическата серия Castlevania се завръщат, за да помогнат в борбата срещу демоничната орда.
Нов режим наречен Bounty Hunt вкарва мултиплейър, който позволява на играчите да се бият редом един до друг, за да победят възможно най-много врагове в рамките на определено време.

Black Desert Mobile

Разработчик: Pearl Abyss
Държави: Англия, САЩ, Канада, Австралия, Малайзия, Италия, Испания, Холандия, Германия, Франция, България
Платформи: iOS и Android

MMORPG-то Black Desert Mobile е в софт лаунч от известно време, като очакваме световната му премиера да е на 12-ти декември. Играта се прави от доста време насам и е специално разработена за мобилните платформи на енджин правен от самите Pearl Abyss – и както сами можете да видите, изглежда феноменално.
Black Desert Mobile ще ви отведе на пътуване сред раздиран от конфликти свят, изпълнен с магия и мистерия. В основата на конфликта са Черните камъни, източник на сила, толкова голяма, че се твърди, че са причинили падането на много велики и древни цивилизации. Вашият водач през тази опустошена от войната земя е Черният дух, енигматично същество, чиято съдба е преплетена с вашата. Заедно ще разкриете скритите тайни чрез историите на земите Калфеон и Валенсия.

EVE Echoes

Разработчик: NetEase (CCP Games)
Държави: Австралия и Нова Зеландия
Платформи: Android

EVE Echoes е мобилно космическо MMO базирано на EVE Online. Технически – както горната – и тази игра изглежда впечатляващо, особено предвид това, че е ексклузивна за мобилните платформи. Както може да се очаква, предлага масивна космическа сандбокс среда, в която ще се сформират съюзи с други пилоти сред галактиката. По всяко време ще можете да започнете битки, да се отправите на някоя пиратска или миньорска мисия, да търгувате, произвеждате определени материали или просто да разкривате поредната система, сред хилядите галактики в играта.

Avatar: Pandora Rising

Разработчик: FoxNext
Държави: Канада, Нова Зеландия, Филипините
Платформи: iOS

Avatar: Pandora Rising е масивна стратегия в реално време, но и социална игра, базирана на ултра хита на Джеймс Камерън (James Cameron) от 2009-та година. Ще можете да изберете дали да предвождате процъфтяващо село Нави дълбоко сред биолуминесцентната гора или да построите просперираща човешка минна колония, за да спасите Земята от глад. Битките се провеждат по Card Battle системата и с всеки следващ ъпдейт на играта, включват все повече карти.

Darkfire Heroes

Разработчик: Wargaming
Държави: Филипините, Холандия, Дания, Швеция, Норвегия
Платформи: Android

Беларуската компания Wargaming ни е добре позната с World of Tanks, World of Warships и Gods and Glory: War for the Throne. Е, Darkfire Heroes е най-новата им игра и представлява екшън RPG със събиране на герои и вертикален геймплей. Последното ще рече, че както огромната кампания, така и арените се развиват в портретен режим, но и се състоят от поредица битки, в които екипът ви трябва да оцелее.
Кампанията изглежда наистина интересна и е изпълнена с десетки шантави босове.

Funko Pop Blitz

Разработчик: NBC Universal
Държави: Англия, Филипините, Канада, Мексико, Сингапур
Платформи: iOS

Universal Games лицензираха Funko Pop бранда за нова мач-3 пъзел игра, в която виждаме добре познати герои от филми, като Back to the Future, Jurassic World, Shrek, How to Train Your Dragon, Universal Monsters и др.
Имайте предвид, че NBC Universal ще спрат поддръжката на Funko Pop Blitz на 16-ти декември. А през новата година се очаква нова версия на играта, която ще се издава от друг разпространител.


Rumble League

Разработчик: Space Ape (Supercell)
Държави: Сингапур, Тайланд, Малайзия, Филипините, Виетнам, Индонезия
Платформи: iOS и Android

Rumble League е особено интересен проект, тъй като се прави съвместно от Space Ape (Fastlane: Road To Revenge, Transformers: Earth Wars, Rival Kingdoms: The Endless Night) и Supercell (Brawl Stars, Clash Royale, Boom Beach, Clash of Clans). Иначе става въпрос за отборен шутер, в който играчите се бият по света в 5v5 мачове в реално време или в режим Battle Royale Showdown. В много отношения играта изглежда като комбинация между Brawl Stars и изометричен Overwatch.

FarmVille 3 - Animals

Разработчик: Zynga
Държави: Австралия, Малайзия, Филипините, Тайланд
Платформи: iOS и Android

Zynga пуснаха в софт лаунч нова серия на популярната FarmVille. Вече можем да построим фермата на мечтите си по собствен проект, както и да отглеждаме редица редки животни. В основата си играта не е много по-различна от предходните, но чисто визуално FarmVille 3 – Animals изглежда наистина страхотно.


Valiant Heroes

Разработчик: King/Orchard Games
Държави: Швеция
Платформи: Android

И още един от големите играчи на пазара е с нова игра – King вадят от ръкава си ново походово RPG, което се казва Valiant Heroes. Тук изглежда има всичко, което предлага жанра – събиране на герои, образуване на отбор, битка срещу орда от врагове, включително босове, куестове, събиране на ресурси, битки с други играчи и още!


още по темата

Проучване показва, че всяка година европейците публикуват по 597 селфита

58% от европейците си правят #nofilter снимки, а над 50% споделят такива, свързани с каузи, за които ги е грижа
20.12.2019 / 11:22

Ghost of Tsushima ще изпрати PlayStation 4

Играта ще се появи през лятото на 2020-а година
13.12.2019 / 11:45
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.