No Man's Sky най-сетне ще се сдобие с обещания мултиплейър режим

Трейлър на предстоящото обновление NEXT показва дългоочакваната опция да изследвате Вселената с приятели
Днес разработчиците на противоречивото заглавие No Man's Sky от Hello Games разкриха повече за дългоочаквания ъпдейт NEXT, който ще се появи на 24-и юли и ще добави към играта мултиплейър режим. Масивното обновление ще включва и различни перспективи на игра - от първо и трето лице, неограничени строежи на бази и фрейтъри и много други. Можете да видите пълния лист от нови функционалности в трейлъра.В мултиплейър режимът на No Man's Sky играчите ще могат да изследват Вселената в малки групи от приятели и познати или да избират да бъдат комбинирани с напълно случайни други играчи. Най-вероятно всички космически битки, състезания с кораби и строежи на бази ще бъдат по-интересни в компания или поне така се надяват от Hello Games. Екипът е работил и върху подобрения в графиката на играта - случайното генериране на терени на планетите е подобрено, а към корабите, сградите и NPC персонажите са прибавени повече детайли.
Самите бази са по-разнообразни и по-големи. Играчите също имат възможност да избират от стотици нови части при конструирането на сгради. Вече е възможно наличието на множество бази на една планета, както и строеж във всяка зона от планетата.

още по темата

Ето кои са най-играните през 2016-a гейм заглавия в Steam

Този път мярка за популярност са не субективни оценки, гласувания и брой продажби, а броят на хората, които се забавляват със съответните гейм заглавия в Steam. Получава се една доста по-различна от досегашните класации. Вижте как изглежда тя по-долу.
17.01.2017 / 12:00

Ето кои игри грабнаха първите специални награди на Steam

Заедно с победителите в първото издание на Steam Awards потребителите на платформата за цифрова дистрибуция определиха и лидерите в друга интересна класация – тази за най-продаваните гейм заглавия през 2016-а. Вижте кои са те.
05.01.2017 / 12:00

Чакаме мега-играта No Man’s Sky през юни 2016-а

… а засега можем да видим нейния нов трейлър, който придружи анонса на датата за официален дебют на No Man’s Sky.
30.10.2015 / 12:00
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.