IFA 2019: TP-Link показа нова линия достъпни решения за интелигентен дом

TP-Link представи ново поколение продукти за интелигентни домове на изложението IFA в Берлин. Wi-Fi крушките KL50 и KL60 WLAN притежават дизайна на традиционната крушка, но предлагат още по-голямо разнообразие от алтернативни и практически приложения. Нов продукт в портфолиото на компанията е интелигентната осветителна лента KL430, която позволява на потребителите да прибегнат към интересни и гъвкави решения по отношение на интериорния дизайн на дома си.

Освен нови продукти, TP-Link представя и нова гама Smart Home продукти, под името "Tapo", създадена за клиентите, които искат достъпни решения за интелигентен дом.

Wi-Fi крушки KL50 и KL60
Wi-Fi крушките KL50 (Soft White) и KL60 (Warm Amber) имат много по-компактен дизайн и трудно могат да се разграничат от класическа крушка. Функциите им могат да се управляват, както чрез приложение, така и чрез гласова команда и могат да се регулират според нивото на осветеност, като същевременно консумират 80% по-малко енергия от конвенционалните крушки. С помощта на приложението Kasa Smart те могат да бъдат свързани в системи и могат да бъдат включвани и изключвани автоматично, в зависимост от предварително зададена програма.

IFA 2019: TP-Link показа нова линия достъпни решения за интелигентен дом


Интелигентните осветителни ленти KL430
Нов продукт от гамата на TP-Link са интелигентните осветителни ленти, които разполагат с множество светлинни ефекти. Те са с дължина два метра и могат да се свързват последователно до дължина от десет метра, за да осветяват по-голяма зона. Те са изключително гъвкави и разполагат със самозалепваща се лента, така че да могат да се поставят навсякъде, както върху прави повърхности, така и върхи повърхности със заоблени ръбове. Осветителната лента KL430 се свързва чрез Wi-Fi мрежата и може да се управлява чрез приложение или с гласов асистент. Лентите са съвместими с Alexa и Google Assistant, без да е необходим допълнителен хъб или друг интерфейс.

IFA 2019: TP-Link показа нова линия достъпни решения за интелигентен дом


Tapo
"Tapo" е отговорът на TP-Link, относно нарастващото търсене на интелигентни решения за дома, които са възможно най-опростени и рентабилни. Първите продукти, лансирани под новата марка и изложени на IFA в Берлин, са камерите за видеонаблюдение Tapo C100 и C200, както и Wi-Fi контактът Tapo P100. Тази година ще бъдат представени и пуснати на пазара още продукти от гамата, като Wi-Fi крушки, видеокамери и умни контакти.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.