Samsung Gear S4 получи сертификация преди премиерата си на IFA 2018

През последните дни новините от Samsung не липсват в технологичното пространство. В началото на август очакваме официалната премиера на Galaxy Note 9, а сега в Европа корейската компания получи ECC сертификация за следващата генерация умни часовници - Gear S4.

Както обикновено, при подобни сертификации конкретната информация за устройството е много оскъдна, но съдейки по предходни слухове, Samsung готви доста значеители промени в сравнение с предходната генерация. Първо и доста важно - новият часовник ще има доста по-голяма батерия - един от основните недостатъци на всички устройства от този тип. Това би трябвало да даде на потребителите повече от двата дни автономна работа, които предлага Gear S3. 

В помощ на по-дългия живот на батерията идва и по-малкият процесор. Към по-екстремните слухове спада информацията, че часовникът ще има втори скрит дисплей, който ще се намира под прозрачната навигационна рамка - всяко завъртане ще разкрива ново меню, различно за различните приложения, които са отворени в момента. 

Gear S4 може би ще идва в два различни размера - познатите варианти Classic и Frontier вероятно ще се запазят и при тази генерация. Що се отнася до цветове - говори се за сребърно, черно и златно. Очаква се официалното представяне на новия смартчасовник да бъде по време на IFA 2018 в Берлин - между 31-и август и 5-и септември.

още по темата

Samsung запази марката Buds - очаква се появата на нов модел слушалки

Изглежда Buds е доста модерна думичка в момента, що се отнася до слушалки
25.09.2018 / 12:27

Фитнес асистент ще е ключова новост в WearOS

Google и партньори ще се опитат да вдъхнат нов живот в умните часовници и гривни с Android
16.08.2018 / 03:33
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.